Скеля Прейкестулен в Норвегії!

Скеля Прейкестулен

Одна з найвідоміших визначних пам'яток Норвегії - скеля Прейкестулен або Pulpit Rock. Гігантський скеля, що нависає над водами Люсефьорд на висоті 604 метра, розташований навпроти плато Кьераг в комуні Форсанн. Утес Preikestolen вже не одне десятиліття вважається головною визначною пам'яткою країни. Назва скелі має кілька значень, в народі його називають «Кафедра проповідника» або «Скала-кафедра».

Головною особливістю цього незвичайного скелі стала його вершина, яка має практично ідеально плоску поверхню площею 25 на 25 м. Завдяки заворожливому ландшафту, що відкривається з такою запаморочливої ​​висоти, унікальна рівна оглядовий майданчик як магнітом притягує туристів.

Інтерес до Прекестулену зростає з кожним роком, незвичайну скелю щорічно відвідує більше 200 000 любителів природи. До скелі веде звивиста стежка, яка починається у турбази Прекестулен, куди можна дістатися на автомобілі або поромі. З Ставангера ви також можете дістатися сюди на автобусі. Якщо їдете на автомобілі з Ставангера, то можете сісти на пором Ставангер - Тау і дістатися до Прекестулен через Йорпеланд по трасі RV 13.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Норвегія #Прейкестулен #PulpitRock #Люсефьорд #туривНорвегію #відпочиноквНорвегії #Preikestolen #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv