Термомінеральні джерела Хамат Гадер в Ізраїлі!

Термомінеральні джерела Хамат Гадер в Ізраїлі!

Термомінеральні джерела Хамат Гадер в Ізраїлі!

Дивовижний курорт запрошує на оздоровче купання, де ви відчуєте релаксацію, відчуєте свіжість і оновлення. Хамат Гадер поєднує в собі гарячі термомінеральні джерела з місцями відпочинку та дозвілля на будь-який смак. Крім термальних джерел, тут є СПА, розважальні центри, водні гірки, зоопарк, крокодиляча ферма. Навколо лікувальних джерел, пляжних зон, Мертвого моря височіють готелі і готелі і атракціони.

Першокласний лікувальний курорт розташований на кордоні між Ізраїлем і Йорданією, біля підніжжя Голанських висот на південний схід від Галілейського моря, недалеко від міста Тверія і прилеглих до нього районів. Місце було відоме своїми цілющими водами ще в давнину - про це свідчать вежі та інші будівлі, зведені ще за часів Римської імперії.

Хамат Гадер працює на базі п'яти підземних, гарячих джерел, температура яких сягає 42 градусів за Цельсієм і мають лікувальні властивості завдяки високому вмісту мінералів і солей. Вони рекомендовані для проведення водних процедур, що поліпшують обмін речовин і стан шкіри, для лікування проблем травної та сечостатевої системи, ревматизму, реабілітації після травм. Вас чекає також грязелікування і процедури таласотерапії.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

# Ізраїль # ХаматГадер # термальниеісточнікі # спа # таласотерапія # горячіеісточнікі # оздоровітельниецентри # подорожі # путешествіяпоміру # путешествуйвигодно #rozavitriv