Самий екологічно чистий в світі австралійський пляж Уайтхевен!

пляж Уайтхевен

Біля східного узбережжя Австралії на острові Уїтсанді розташований самий екологічно чистий у світі семикілометровий пляж Уайтхевен. Цей пляж є 7 кілометрів дивовижної краси, гармонійного поєднання піску, що складається з кремнезему. 98% діоксиду кремнію в складі піску забезпечує його унікальний білосніжний відтінок. Пісок завдяки складу не нагрівається навіть в самі сонячні і спекотні дні, дозволяючи ходити босоніж.

Білосніжний пісок доповнений прозорими блакитними водами і небом нереального кольору. У північній частині пляжу можна знайти мальовничу бухту Хіл Інлет, де під час припливу хвилі, перемішуючись з піском, створюють дивовижні біло-блакитні візерунки.

Вся територія острова Уайтсанді є національним заповідником і крім відвідування самого мальовничого пляжу Австралії у вас буде можливість урізноманітнити відпочинок масою цікавих розваг. Можна відпочити на одній з декількох спеціальних майданчиків для кемпінгу, записатися на екскурсію на гідроплані і помилуватися на пляж з висоти або ж відправитися на оглядовий майданчик, з якого відкривається неймовірний вид на піщані дюни.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Австралія #пляжіАвстралії #острівУітсанді #пляжУайтхевен #туривАвстралію #відпочиноквАвстралії #Уайтхевен #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv