Святкова вечеря в ресторані Murano Porto Montenegro!

Murano Porto Montenegro

Святкова вечеря в ресторані Murano Porto Montenegro! Розкішний ресторан запрошує гостей на святкування Різдва та Нового року 2022. Ресторан знаходиться в головному корпусі Regent Porto Montenegro, який зветься «Венеція». Напередодні Нового року, увечері 31 грудня, на всіх гостей чекає розкішна святкова вечеря з живою музикою. У святковому меню – устриці та чорна ікра, шампанське найкращих преміальних брендів – Laurent Perrier та Louis Roederer, фуа-гра та повітряні шоколадно-фісташкові десерти, а на гаряче – свіжі морські гребінці прямо з Адріатики, приготовані з білими грибамита запечений гарбуз.

Окрім того, в регіоні Которської затоки з 18 грудня буде проходити традиційний різдвяний базар, що розташувався на панорамній терасі кафе "Куточок гурмана" прямо на набережній. Святковий ярмарок буде проходити кожні вихідні до самого Нового року. На цьому базарі можна спробувати традиційні чорногорські різдвяні солодощі, прикупити оригінальні сувеніри місцевих ремісників і, звичайно ж, випити склянку гарячого глінтвейну, яку в Regent завжди готують за особливими авторськими рецептами.

Ви також можете зустріти всі зимові свята в Regent Porto Montenegro, насолоджуючись неймовірними панорамами затоки Бока, вишуканими інтер'єрами та релаксом у спа-центрі Regent Spa.