Первозданний фіорд Мілфорд Саунд в Новій Зеландії!

фіорд Мілфорд Саунд

А Ви знали, що в Новій Зеландії в регіоні Те-Вахіпоунаму південно-західній частині Південного острова розташувався віддалений від цивілізації первозданний фіорд Мілфорд Саунд? Фіорд в Національному парку Фьордленд - це дивовижне місце, яке всім своїм виглядом вселяє благоговіння.

Мілфорд Саунд в оточенні мальовничих гірських піків, висотою понад 1,5 км, врізається углиб острова приблизно на 16 кілометрів. У Мілфорд-Саунд впадають кілька струмків і річок, а зливи створюють десятки, а може і сотні тимчасових водоспадів. Крім тимчасових водоспадів, Мілфорд Саунд славиться двома вражаючими постійними водоспадами. Це водоспад Боуен і Стірлінг.

Скелясте узбережжя затоки вкрите густими лісами, а вода затоки багата флорою і фауною. Особливо відомі чорні корали, які можна побачити на глибині близько 10 метрів в спеціальному місці. В акваторії фьорда мешкають тюлені, дельфіни і навіть кити. Тут можна зустріти пінгвінів і безліч птахів.

Найпоширеніше розвага для туристів - це круїз по Мілфорд Саунд на човнах або каяках. Прогулянкові катери підходять впритул до водоспаду. Тут є також Підводна обсерваторія, де Ви можете побачити підводний світ фьорда, але подивіться всі доступні можна, відправившись на дайвінг в морський заповідник.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#НоваЗеландія #Фьорди #МілфордСаунд #НаціональнийпаркФьордленд #Фьордленд #водоспади #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv