Готель з басейном над прірвою з'явиться в скелі на норвезькій кручі Preikestolen!

Preikestolen

Готель з басейном над прірвою з'явиться в скелі на норвезькому кручі Preikestolen!

Архітектори турецької дизайн-студії Hayri Atak Architectural Design Studio представили в Норвегії унікальний проект готелю-бутіка Norwegian Cliff Hotel, який буде побудований на популярному туристичному місці на заході Норвегії, нависає над фьордом Люсі-фьорда. Готель розташується на одній з найвідоміших визначних пам'яток країни - кручі Прейкестулен або Pulpit Rock.

Концепція архітекторів включає ідею створення басейну зі скляним дном, що минає далеко за межі скелі і звисає на висоті 604 м над вируючими водами фьорда. Проектом передбачено всього 9 елітних апартаментів для гостей готелю, великий хол, де буде розташований ресепшн, а також ресторанний зал і загальна зона відпочинку.

Проект елітного готелю дивує унікальним місцезнаходженням, і розташуванням чотирьох поверхів, які впровадять в скельну породу. Вхід в ексклюзивні апартаменти буде розташований не зовсім звичайно, а на даху готелю, але дивні речі тільки починаються. Крім входу в готель, на рівній платформі скелі планують облаштувати оглядовий майданчик під відкритим небом. Поверхи готелю вмонтують нижче цього майданчика, заглиблюючись всередину скельної породи скелі, і кожен з них облаштують великою терасою, щоб відкривати неймовірний вид на фіорд і навколишні гори.

На самому нижньому поверсі буде розміщена неймовірна конструкція вузького довгого басейну з прозорим дном, висунутого на багато метрів вперед і підвішеного на сталевих тросах над прірвою. Басейн доповнить відкрита зона відпочинку з шезлонгами, столиками і зручними кріслами. Купання в такому басейні буде доступно тільки любителям екстриму або людям з дуже міцними нервами, адже прозорий підлогу над вируючим Люсефьорд стане страшним випробуванням для багатьох постояльців.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Норвегія #Прейкестулен #HayriAtak #готельвскалі #туривНорвегію #відпочиноквНорвегії #NorwegianCliffHotel #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv