Норвезька Атлантична дорога і міст в нікуди!

Норвезька Атлантична дорога

Норвезька Атлантична дорога і міст в нікуди! Атлантична дорога - це ділянка дороги в Норвегії, який з'єднує острів Аверёй з материком і островом Ромсдальшальвейя. Atlantic Ocean Road (норвезьке назва Atlanterhavsvegen) - це приголомшливий маршрут з туристичної точки зору.

Атлантична дорога, довжиною 8274 метри, з'єднує міста Веванг і Карваг в південно-західній частині Норвегії. Дорога проходить через кілька дамб, віадуків і мостів. Всього на шляху 8 мостів загальною протяжністю 891 метр. Найвідоміший міст Атлантичної дороги - це Стортсесундет, який знаходиться в середній частині шляху і має протяжність 260 метрів, висота над рівнем моря 23 метри.

Зараз Атлантична дорога не тільки важливий транспортний шлях, але і популярний туристичний маршрут. Він є об'єктом культурної спадщини і вважається Національним туристичним маршрутом Норвегії. На островах створено кілька туристичних об'єктів - ресторани, дайвінг-центр і 4 оглядові майданчики з автостоянками. Якщо дуже пощастить, то в прибережних водах можна побачити навіть китів.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Норвегія #атлантична_дорога #стортсесундет #Atlanterhavsvegen #відпочиноквНорвегії #туривНорвегію #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv