Когалла - прибережне місто-курорт на Шрі-Ланці

Когалла

Когалла - прибережне місто-курорт на Шрі-Ланці, розташоване на 130 км на південь від столиці країни, Коломбо. Курорт вважається одним з найцікавіших місць для відпочинку на Шрі-Ланці. Когалла - це в першу чергу білосніжний піщаний пляж. Берегова лінія дуже широка, протяжна, з чудовим дрібним піском - ідеальна для шанувальників спокійного пляжного відпочинку. Пляжі Когалли також дуже популярні серед серферів, це місце вважається одним з кращих місць для серфінгу і вінсерфінг.

Крім відмінного пляжу Когалла знаменита своїм озером з однойменною назвою. Це найбільше озеро на всій території Шрі-Ланки, місцеві жителі організовують тут катання на човні. Озеро розташоване уздовж морського узбережжя, на ньому є три досить великих острови, на одному з них навіть розміщені плантації кориці.

Гурмани в місцевих ресторанах і кафе зможуть спробувати традиційну шрі-ланкійську кухню. Любителі нічних розваг у відпустці зможуть весело провести час в закладах, розташованих на території готелів. Обов'язково варто відвідати і черепашачу ферму, де черепашок розводять, а потім випускають в океан, за доплату ви можете самі випустити крихітних черепашок на волю.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https:www.rozavitriv.com

АВІАКВИТКИ: https:www.travelolife.com

#ШріЛанка #Когалла #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv