Іпанема - знатний район Ріо-де-Жанейро з шикарним пляжем!

Іпанема

Іпанема - знатний район Ріо-де-Жанейро з шикарним пляжем! Це одне з найзнаменитіших місць Бразилії, де зосереджені чарівні краси, фешенебельні готелі і недорогі хостели, шикарні ресторани і демократичні кафе. Район розташувався в південній частині Ріо-де-Жанейро, межує з районом Леблон на заході і з легендарної Копакабаной на сході.

Найпопулярніше місце району - це вражаючий пляж з назвою Іпанема. Ipanema Beach з шириною піщаної смуги до 100 метрів вважається одним з головних центрів активності всього Ріо. Протяжність пляжу приблизно на 2500 метрів.

Пляж Іпанема з пляжем району Леблон розділені штучним каналом, який з'єднує озеро Родрігу-ді-Фрейташ з Атлантичним океаном. Зі сходу пляж межує з кам'яним мисом Апроадор.

Пляж приваблює безліч любителів серфінгу, активного пляжного спорту та пляжного відпочинку. Іпанема - символ безтурботності, свободи і загальних веселощів!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Бразилія #ріо #ріо_де_жанейро #Іпанема #відпочиноквріо #туривбразілію #пляжнийвідпочинок #Ipanema_Beach #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv