Чим зайнятися в Норвегії взимку?

Норвегія

Чим зайнятися в Норвегії взимку? Норвегія у багатьох асоціюється з фіордами, вікінгами, валькіріями, неймовірними фарбами північного сяйва, а ще з гірськолижним відпочинком. Норвезький клімат робить зиму в Норвегії одним з кращих сезонів для подорожі. Ми підготували для вас 7 варіантів відпочинку в зимовій Норвегії для дорослих і дітей.

1. Лижі та сноубординг. Лижний спорт в Норвегії - національне надбання. Лижний сезон тут триває півроку, що в поєднанні з величезним вибором гірськолижних курортів і лижних трас на будь-який рівень від новачків до впевнених профі-екстремалів дозволяє знайти підходящий варіант для залучення до національного зимового спорту норвежців.

2. Поїздка на собачих упряжках. Країна фіордів знаменита цим дозвіллям з давніх часів. Катання на собачих упряжках найбільш поширене в північній частині Норвегії, де проходить найдовша в Європі гонка на собачих упряжках.

3. Північне сяйво в Норвегії. У північній частині Норвегії розташовується чимало популярних оглядових майданчиків для спостереження за цим унікальним явищем природи. Саме видовищне природне явище Скандинавії, утворене сонячними спалахами, притягнутими до магнітного кола Північного полюса, заворожує мерехтінням на небосхилі яскравих зелених і фіолетових спалахів.

4. Зимові фестивалі в Норвегії 2019.
В останні вихідні лютого в країні проходить фестиваль льоду Rjukan, який являє собою популярний захід по льодолазанню на замерзлих водоспадах країни.
У перші вихідні лютого в місті Гейло проходить Фестиваль крижаної музики, який. Льодовий фестиваль по-справжньому унікальний: там не тільки сцена, але і всі музичні інструменти - гітари, арфи, дудочки, барабани - створені вручну з льоду.

5. Екстремальна розвага - сноукайтинг. Сноукайтинг - вид зимового спорту, який дозволяє забути про закони гравітації і, використовуючи силу вітру, нестися на дошці під куполом кайта засніженими трасами, крижаним плато і злітати над гірськими вершинами. Найпопулярніші споти для занять таким зимовим спортом в Норвегії - Вернигора, Хардангервідда, Гейло.

6. Відвідування села Санта-Клауса. З північної частини Норвегії пропонується чимало екскурсійних турів в фінську село Санти.

7. Зимові прогулянки на конях. Хоч це і літня розвага, але норвезькі конячки непогано справляються і в холоди, а по своїй витривалості могли б перевершити самих вікінгів. Тому кінні походи по засніжених полях і обледенілих стежках в Норвегії мало кого дивують - верхова їзда тут популярна в будь-який час року.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Норвегія #SkiStar #Трюсіль #Хемседаль #туривНорвегію #відпочиноквНорвегії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv