Великий вулканічний кратер Нгоронгоро в Танзанії!

Нгоронгоро

А Ви знали, що в Танзанії на південь від савани Серенгеті знаходиться великий вулканічний кратер Нгоронгоро? Нгоронгоро - природний парк в гігантській вулканічній кальдері, ареал проживання безлічі африканських тварин і великий природний заповідник.

Нгоронгоро - великий вулканічний кратер в Танзанії на південь від савани Серенгеті. Взагалі заповідник займає величезну площу 8300 км2 і є частиною Національного парку Серенгеті поряд із заповідником Масва.

Кратер Нгоронгоро знаходиться на вулканічному нагір'я в оточенні менш відомих кратерів, його форма, як і годиться, практично кругла, з діаметром від 17 до 20 кілометрів. Максимальна глибина кальдери близько 610 метрів. На дні можна побачити озеро Магаді, відоме великим скупченням фламінго.

Основна унікальність кратера в тому, що за тривалий час тут сформувалося власне середовище проживання для безлічі тварин, які практично не вибираються за межі кальдери. На території кратера Нгоронгоро мешкає близько 25000 тварин. Тут безліч зебр, африканських буйволів і різноманітних антилоп. З хижаків тут живуть гієни, леопарди і леви, зрідка зустрічаються гепарди. Іноді можна спостерігати слонів і чорних носорогів, а також тут живуть бегемоти, що не зовсім звичайно для таких широт.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Африка #Танзанія #савана #африканскийзаповідник #Нгоронгоро #озероМагеді #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv