Багами - тепле сонце, білосніжні пляжі без кінця і краю!

Багамські острови

Багами... тепле сонце, білосніжні пляжі без кінця і краю, вічнозелені пальми і неосяжний океан. Відпочинок на Багамських островах доступний практично цілий рік і може з легкістю наповнити всю вашу життя незабутніми враженнями.

Вода тут має незвичайний бірюзовий колір, який так привабливий для любителів морського відпочинку. Такий незвичайний колір води виходить в результаті змішування піску і карбонату кальцію, а також промені сонця проникають до самого дна, вносячи свою лепту у формування унікальної колірної гами тутешніх хвиль.

Багами розташувалися неподалік від США, всього в 50 км від Маямі. Саме у Багамських островів знаходиться найглибша дірка в океані, яка носить назву Блакитний діри Діна. Головною особливістю такого незвичайного природного феномена є те, що діра знаходиться в безпосередній близькості до берегової лінії острова.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Багами #багамскі_острови #сша #майамі #відпочинокнаБагамах #туринаБагами #пляжнийвідпочинок #пляжіБагамскихостровів #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv