Гірськолижний сезон в Норвегії відкрито!

Норвегія

Гірськолижний сезон в Норвегії відкрито! Відкриття сезону відбулося на чотирьох гірськолижних курортах мережі SkiStar: в Трюсиль і Хемседале в Норвегії і в Оре і Вемдалене в Швеції.

Провести ретельну підготовку схилів дозволили відмінні погодні умови. Снігові гармати працювали разом з природою - на курортах пройшли снігопади, так що товщина сніжного покриву в Хемседале становить близько півметра, а в Трюсиль близько 35 см.

Що таке гірські лижі для Норвегії? Це численні схили, вкриті чудовим білим снігом, який гарантовано лежить на схилах весь сезон з середини листопада до самого травня. Гірськолижний сезон в Норвегії - один з найтриваліших, якість снігового покриву протягом усього сезону залишається чудовим, а до підготовки схилів тут ставляться з винятковою увагою.

На гірськолижних курортах обладнано величезна кількість трас для катання і чудово розвинена супутня інфраструктура. Траси розраховані як на початківців лижників, так і на професіоналів, з відповідними ухилами і віражами. Крім гірських лиж, на гірськолижних курортах Норвегії можна покататися на бобслею, сноубордах і тюбінга.

Крім того, особливою подією цього сезону стало відкриття нового аеропорту Scandinavian Mountains Airport, який готується прийняти перші рейси вже в грудні цього року. Він розташований приблизно в півгодини їзди від Трюсиль і Селена, так що добиратися до гірськолижних курортів SkiStar тепер стане набагато зручніше.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Норвегія #SkiStar #Трюсиль #Хемседаль #туривНорвегію #відпочиноквНорвегії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv